ÄNTLIGEN!

Nu har vi genomfört en härlig bok-release/ett fin-fint boksläpp här på Brittas Böcker.

Här hemma på Älghults Norregård. ”Glamour ända in i dyngan”
”Ta med dig barnen, mor och farföräldrar, vänner, kompisar, ja ta med dig alla du känner och kom och häng med oss på Bonden och hans frus Sommarveranda. Upplev en bokrelease på nära håll, mitt i vår vackra natur. Författaren läser högt ur boken samtidigt som du njuter av skumpa med tilltugg. Glamour rätt in i dyngan! Bjud in och kom ihåg att klicka i att du kommer så vi får en liten hint om hur mycket skumpa vi ska bära hem till vår härliga sommarveranda Gammal som ung, vi ses”!

blomma

Detta är en lätt informativ bok för både sjuka och friska barn samt deras föräldrar, övrig familj och andra i omgivningen – ja för vem som helst helt enkelt. Boken handlar om den del av livet man inte kan vara förberedd på eller alls vill vara med om. En livsbejakande berättelse som med sitt lekfulla perspektiv, mitt i det tunga allvaret, sprider hopp om ett positivt slut även i de svåraste skeenden.

annons om 6 maj

rosett