Om Britt-Marie

Författaren och förlagsägarinnan

Mitt namn är Britt-Marie Konradsson och litteratur och text har varit en del av mig sedan barnsben. Möjligheten att skriva själv har inte alltid hunnits med i och med att livet ibland tar sina egna vägar.

Arbetet som lärare, att ta hand om våra tre barn, och dessutom hinna med att hjälpa till här hemma på gården, särskilt sommar och tidig höst, med att skörda hö, ensilage och säd/halm har gjort att det inte riktigt funnits tid över till att skriva. Har även genom åren engagerat mig i kommunens styrelser, även som kvällskursledare och aktiv ordförande inom kyrkans Råd och Fullmäktige.

Eftersom jag under ett stort antal år sagt att jag skulle vilja gå en skrivkurs, och det aldrig hanns med, sökte vår mellandotter, under ett jullov, efter skrivkurser på olika universitet. På det viset har jag gått en fyra-årig skrivkurs på Linnéuniversitetet i Växjö, halvfart.

Ville starta ett företag när jag väl började få tanken på att ge ut mitt skrivna material. Och vad låg då närmast; jo, att startat ett eget förlag. Tanken stärktes också av att det är m y c k e t svårt att bli antagen och utgiven på något förlag. Namnet på förlaget var enkelt; Brittas Böcker.

kontakta Britt-Marie


Senaste inläggen från bloggen

Bokfesten i maj månad…
Posted By BM  Posted On 21-Okt-2017

En helt f a n t a s t i s k BOKFEST fick vi, tillsammans med alla som kom och ett underbart väder stod på vår sida! Och vem öppnade Rosetten om boken? Gissa! Tack! Isabella var s å stolt!

Läs mer
Att ”ta reda på”…
Posted By BM  Posted On 11-Okt-2017

... fick jag lära mig som barn; vad det betyder. Att koka samman buljong så den inte tar så stor plats i frysboxen. Att torka svamp. Och ta hand om blodet.

Läs mer
Älgjakten börjar måndagen den 9onde oktober-17
Posted By BM  Posted On 08-Okt-2017

Dessa sidor finns i OSKE och livet i glädje och sorg Kapitlet heter Skogens konung

Läs mer