Citat…

Helena Samuelsson
4 oktober kl. 07:06 ·
I 3 år hade jag BrittMarie som lärare i lågstadiet det var det bästa starten på skolan ett barn kan få. Hon lärde oss mycket om liv och gröda vi odlade potatis till skolans kök och hade maskakvarie för att se hur maskarna gräver sina gångar. Vi gick på vandring till hennes lägerplats där hon gjorde egen chokladmjölk i stor kittel till alla i klassen och vi lärde oss om lövträd och gick spökrundor. Ni alla med barn barnbarn och vänners barn här har ni en fantastisk författare som håller det äkta och gamla vid liv. Låt barnens fantasi flöda samtidigt som de lär sig av hennes böcker.
Brittas Böcker

Micaela Mattsson
Det är ju sådär man minns henne.. bästa läraren! Satt igår och småläste i hennes böcker och bara drogs tillbaka till allt och speciellt den där chokladmjölken!